Trix och fix 

Posted by on


Badrum är bra att trixa med. Gör rent toaletten ordentligt och handfatet likaså. Välj gärna medel som luktar riktigt fräscht. Finns tvättmaskinen där sätter du förstås på en maskin så alla ser att ni minsann har löpande koll på renligheten. Doftljus är ett annat bra trix för att fräscha upp inomhus men allra bäst är kanske att röra ihop en kaksmet sådär av en händelse och sätta in i ugnen så det luktar nybakt. Det finns inget som slår den doften.  

Finns det möjlighet att få tag på lite fräscha blommor är det aldrig fel Handskar rengöring städning med en vas, strategiskt placerad framför eller ovanpå någon fläck. Kamouflage är ett bra trix. Nödlösningen 

Om det ligger alltför mycket kläder, grejor, leksaker, sladdar och böcker utspritt är en nödlösning viktig. Det kan vara en dedikerad låda där allting läggs tillfälligt. Långt senare är det där man alltid letar efter försvunna saker.  Det är enklare än att leta efter dem på olika ställen som det kan bli för den som städar ambitiöst och lägger var sak på sin plats. För det kommer ju ingen ihåg vilken plats det egentligen handlade om.